Menu

Ondernemerskrant

De meest informatieve krant

De Ondernemerskrant is met het Bussiness to Consumer concept een huis aan huis krant welke verschijnt in diverse regio’s, daarmee realiseren we voor u een groot bereik in uw eigen regio.
Het grootste deel van de Ondernemers heeft de consument als doelgroep, maar ook voor business to business is de ondernemerskrant een uitermate geschikt medium. Het ondernemersnieuws neemt een prominente plaats in en wordt aangevuld met columns, nieuws uit de regio en advertorials in een handzaam tabloid formaat volledig in kleur.

Het Doel

Het doel van De Ondernemerskrant is alle inwoners en lezers in de betreffende regio te informeren over ondernemers en hun activiteiten in die regio. In de huidige moderne tijd zit de consument in zijn eigen huis voor de TV, de regionale zaken krijgen steeds minder aandacht. Heeft de moderne mens iets nodig, dan zoekt hij het steeds meer via internet. Niks mis mee! Alleen gebeurt er regionaal veel meer dan consumenten weten.

Dichterbij kan niet

In de Ondernemerskrant staat altijd zeer diverse informatie uit verschillende branches, vaste columns, plus informatie van commerciële clubs uit de regio. Wij bieden ondernemers een platform om hun boodschap op een laagdrempelige manier te delen met de regio. Elke ondernemer weet namelijk dat zijn of haar bedrijf niet kan bestaan zonder klanten en/of medewerkers. Klanten heeft elke ondernemer nodig. Medewerkers, meestal uit de regio, maken een bedrijf vaak tot wat het is. Zelfs voor een eenmanszaak met klanten buiten de regio kan het interessant zijn om te vertellen wat het bedrijf inhoudt. Ondernemen is eigenlijk net als het leven zelf, je moet voortdurend keuzes maken. “Wil ik iets over mijn bedrijf (levenswerk) delen, of opereer ik liever in de schaduw?””Kan ik daar tijd voor vrij maken, en wat heb ik daar voor over?”

Marketing en Communicatie (reclame) is helaas slecht meetbaar. Een ondernemer kan nooit zeggen “Elke Euro die ik investeer in reclame levert 3 Euro op”. Wat een ondernemer wel kan doen is verstandig investeren, zonder rare verplichtingen in de toekomst.

Helder Duidelijk en Zinvol

Participeren in de Ondernemerskrant is helder, duidelijk en zinvol. Helder en duidelijk omdat de ondernemer zelf de volledige regie heeft en houdt over de inhoud, en zinvol omdat het beter gelezen wordt dan gedacht. Mensen lezen echt graag iets leuks en interessants. Ondernemen hangt vaak van relaties aan elkaar, en hoe relaties ontstaan is vaak niet te voorspellen. U weet waar u aan begint, u weet vaak niet waar het toe leidt.

De Ondernemerskrant biedt de ondernemer een goed platform om een eerste stap naar een nieuwe zakelijke relatie te zetten.